Wednesday, 16 August 2017

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Jom uols join 

Wordless Wednesday 2017 : To Be Happy You Must?


Tuesday, 15 August 2017

Kula Cakes

Bila datang gedik nak makan kek , kenalah cari dan beli kalau tak memang boleh bawa ke mimpi-mimpi.i jenis tak suka kek yang banyak cream mudah rasa muak , kalau terlampau banyak cream makan pun tak banyak , biasanya bebudak je suka.

Tempat biasa beli atau makan memang akan beli dekat kula cakes , kek dia memang the best walaupun harga dia mahal tapi puas hati dengan rasa dia.orang kata berbaloi kalau beli kena dengan harganya.




Kebiasanya 2 jenis kek je I selalu beli mango cheesecake dengan choco moist dah jadi peberet dah nie , tapi hari tu try new kek peanut..maaf ya tak ingat pulak nama kek tu apa sebenarnya peanut cheese ke peanut choco hahahaha maafkan hamba tapi sedap kek tu serius.Boleh scroll pic dekat bawah yep



kek peanut tapi betul tak ingat muhahaha

choco moist

mango cheesecake

Total semua RM 25.30 kot kalau tak salah,I syorkan sangat mana-mana suka makan kek.. lepas tu nak sedap dan berbaloi boleh datang dekat kula cakes nie..nescaya korang mesti datang lagi..Btw hari isnin kula cakes tutup,jangan kata I tak beritahu pulak hehehe..

Giveaway by LZ


Pada pendapat saya tentang blog lady in red planner blog yang teratur , senang di baca dan simple blog.

Ig : anzrarizal_beauty
Fb : misy nelly

Giveaway ini akan berlangsung dari 14.08.2017 hingga 31.08.2017.
Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup penyertaan

Click banner kalau nak join ya

Saturday, 12 August 2017

Nasi Lemak Kedai Mamak Jaya



Nasi lemak dengan I berpisah tiada , my favorite food always dalam seminggu mesti 2 kali makan , paling-paling tak pun seminggu sekali , tak dapat makan nasi lemak tak lengkap lah seminggu tu..ha sampai macam tu sekali kan hahaha..

Walaupun orang kata eee kolesterol tinggilah ….eee mengemukkanlah , eee sana ..eee sini kan . pada pandangan I nasi lemak tak ada kolesterol walaupun mengunakan santan , tinggi dalam kandungan lemak tetapi tinggi lemak bukan bermakna ia tinggi kolesterol tapi tak bermaksud korang kena balun berbungkus-bungkus , berhentilah makan sebelum kenyang , nanti bila dah terlampau kenyang mulalah malas nak buat kerja yang paling teruk bila mata minta tidur.

nasi lemak mamak
Nie nasi lemak kedai mamat jaya (tak sure lah betul ke tak nama kedai nie ) depan dengan stadium, jarang kalau pergi makan kedai mamak nasi lemak dia sedap , I pun cerewet kalau bab makan nie. Tapi nasik lemak nie kena dengan tekak , kalau pergi sana mesti order nasi lemak.I tengok customer pun ramai order nasi lemak selain tu roti canai , mee / maggi goreng pun ada jugak biasa makanan macam nie tak asing lagi lebih-lebih lagi kedai mamak kan, antara sedap dengan tak jelah.Okey lah jumpa next entry Bye cayang semua.


Wednesday, 9 August 2017

Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela


Tempoh penyertaan: 04/08/2017-13/08/2017 


Hadiah:
10x bloglist untuk 6 bulan keatas *kemungkinan akan tambah lagi 5 bloglist jika lebih penyertaan

Menang Segmen Top Bloglist

Alhamdulillah Alhamdulillah sekali lagi menang untuk segmen top bloglist dari Haslina.walaupun blog iols krik krik tak bermakna iols tak active ok





Terima kasih yang mana sudi datang jenguk blog nie , terima kasih yang mana follow blog nie , terima kasih yang mana baca setiap entry dalam blog nie , jasa mu akan iols kenangkan. J


 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI