Selamat Hari Raya 2017

17:06

Assalamualaikum dan hai semua , iols nie dah macam biskut chipsmore kan sekali post lepas tu 2-3 minggu muncul balik , lama-lama orang ingat iols tak active dalam blog nie.Macam I beritahu sebelum nie lah susah sikit nak consistent menulis nie , tapi rasanya tak boleh guna pakai dah kot alasan macam tu kan , kena ada perubahan baru ada kemajuan dok gitu hehehe..


Sebelum tu I nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada kawan-kawan blogger yang ada komen I yang buat you all kecik hati atau terlebih laser harap di maafkan, eh baru nak ucap ke ?? tak apa lah raya kan sebulan masih sempat nak ucap dan bermaaf-maafan sesame kita

Raya tahun nie agak suam-suam kuku sebab untuk pertama kali raya dalam keadaan tak sihat , dari bulan puasa bergilir dengan Husband deman jadi gambar-gambar berhari raya tak berapa nak ada,nak ambil gambar makanan pun tak berapa ada mood , kelaut semua mood , tapi masih boleh pergi rumah sedara-mara yang terdekat , masih boleh beraya di rumah MIL ,Alhamdulillah.


Tahun nie tema mak kau HIJAU hahaha husband nak sangat warna nie I ikut jelah , tapi tak sangka pulak ramai yang pakai warna hijau , pergi rumah nie hijau pergi rumah sana hijau.You all pulak tema apa tahun nie share lah ~~~ J


You Might Also Like

4 comments

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri...Theme kite same la...Sy emerald green...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya , kann ramai betul tema hijau tahun nie

      Delete
  2. Selamat Hari Raya..famili saya pula tema warna lavender..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya radhia , warna lavender pun cantik jugak

      Delete