Sunday, 26 February 2017

Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017


Mari sama-sama join segmen nie,tarikh akhir join 8 mac 2017

Thursday, 23 February 2017

Random : New Post From Me ~



Hai semua , buat apa tu ? sekarang tengah tak berapa nak busy jadi curi tulang sikit dekat office nie sambil tengok blog ..jangan ada orang office report dekat BOS sudah lah…

Waktu lunch hour jarang keluar pergi makan dekat luar, biasa bawa bekal noreh dari rumah je..tak pun pergi tapau makan dekat office ha ada aircond ..relax-relax dekat office tak yah nak terkejar-kejar.

Tapi tadi kena keluar jugak sebab nak pergi bank cucuk duit , jadi rehat sendirilah.. biasa pergi dalam mall je sebab mesin atm dekat situ jelah yang paling dekat office, yang lain jauh benor nak pergi nya,kena tawaf satu kuantan dulu baru sampai dekat bank.

Sampai-sampai je ramai pulak orang beratur panjang nak pergi mesin atm lain pun sama penuh , cakap dalam hati ramai orang nie mesti ambil duit BRIM hehehe.. jalan-jalan pergi cari aloevera gel sebab muka inflame kena cahaya matahari banyak sangat , tengok harga mak aii mahalnya baik beli dekat hermo.my ada offer lagi…

Teh O ais

Mee Kari



Sementara nak tunggu orang berkurangan dekat mesin atm tu  , I pergi makan dulu dekat aida’s , biasa dekat aida’s I suka makan mee kari je my favorite.. perkena pulak dengan tea o ais perhhh nyaman rasa..15 minit dah siap makan ..pergi balik dalam mall dengan harapan orang dah tak ada beratur panjang…hurmmm hampeh masih ramai , Nampak gaya kena pergi balik kerja nanti,dalam wallet ada 5 hinggit lagi nie , kawan-kawan I dalam blog nie makan apa tengahari ????


Sunday, 19 February 2017

Blog Yang Agak Krik Krik Krik .....



Assalamualaikum dan hai semua , tajuk entry kali nie bukan I tuju dekat mana-mana blog erk so mohon jangan touching !! tajuk tu di tujukan untuk blog I sendiri okey ,ha tak ada kena mengena pun dengan hampa semua. Latetly nie memang I perasan dan agak sedar diri jugak lah I sangat jarang post dalam blog nie , boleh di katakan everyday I selalu fikir nak buat entry macam nie nak tulis macam tu,nak buat review ini itu tapi last-last habuk pun tak ada ,hanya bermain dalam fikiran je , tapi tak menaip apa-apa pun..sadis sekali kan..itulah I kalau you all nak tahu hakhakhak…



Dengan lebih tepat lagi I sentiasa cari TIME nak tulis blog ,nak jalan-jalan blog orang lain tapi selalu tak jadi ,ada tu dah siap buka blog kena pangkah balik sebab ada kerja nak buat…eh memang susah betul lah dah macam CEO padahal kuli je muhehehe… kalau siang memang I jarang buka blog sebab kerjakan lagipun tak sempat nak jenguk eh banyak kerja,tapi time lunch hour/waktu rehat I ada buka blog sekejap biasanya I terus pergi ke READING LIST sebab dekat situ semua post-post blogger yang I follow ada dekat situ , I biasa akan baca post secara  RANDOM yang mana menarik di mata I baca dan I akan leave comment lah dekat blog yang I baca tu ,yang lain tu bukan I tak nak baca tau tapi I tak sempat nak baca semua that why I random je baca mana I rasa nak baca I baca lah, kalau dekat rumah pun macam tu, ada masa I buka blog tengok baca post you all blogwalking sana sini if I free .



Walaupun  I jarang post , walaupun orang follow I tak ramai jangan lah cakap I punya blog tak active tau , kecik hati I huh ngada betul kan hehheee.. I pun ada masa macam chipmore jugak jap ada jap tak ada , I pun bukan lah full time blogger tapi I masih berusaha untuk post setiap hari dekat blog nie selalunya FAILLL ea dak , at least dalam seminggu tu ada lah jugak I post walaupun hanya quotes quotes dan quotes…,dari tak ada langsung kan… secara tak langsung you all akan tahu lah blog nie masih active walaupun I tak ada post apa-apa gitew..Okey lah banyak pulak I membebel nanti orang tak suka pulak..nanti ada masa kita jumpa next entry pulak hurmm don’t know bila hakahkahak tapi #siscuba ya ..bye

Friday, 17 February 2017

Salam jumaat - 17.02.2017


The Best Day Of The Week
“This day, I have perfected your religion for you, completed My Favor upon you, and have chosen Islam as your religion.” (Quran 5:3)

Monday, 13 February 2017

Random Quotes


Good Morning :)

Monday, 6 February 2017

GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA



Setelah sekian lama tak join mana-mana segmen atau giveaway hari ni I join okey , sebab ada masa terluang nie , menang kalah belakang cerita , kalau dah tertulis rezeki tu tak kemana betul tak.Jom awak-awak semua join sekali

TARIKH TAMAT : 19 FEBRUARI 2017
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI